Mestringsvejen

28-10-2020

 

 

Jeg lover dig dette ...

 

Jeshua:

Hvis du bliver helt forpligtet til at vågne op fra den drøm, du har drømt, siden stjernerne først begyndte at dukke op i himlen og hvis dit eneste ønske er kun at være det, Gud skabte, så læg dig ved dit hjertes alter med ethvert åndedrag, alt hvad du tror, du ved, alt hvad du tror, du har brug for, og se kærligt på ethvert sted, hvor frygt har skabt et hjem i dit sind, og lad korrektion komme. Det kommer.

Uanset hvordan du oplever det, vil det komme. Og dagen og øjeblikket vil opstå, hvor al din smerte og frygt og lidelse er forsvundet som en vind, der skubber bølgens skum væk og afslører klarheden i havet under dig.

Du vil bogstaveligt talt føle i hele dit væsen, at der aldrig var en drøm. Nogle minder kan forblive hos dig, og du vil vide, at du et sted må have drømt en drøm eller tænkt på at undre dig over, hvordan det ville være at være anderledes end den måde, Gud skabte dig, men det vil være så svagt ekko, at det ikke vil efterlade spor.

I dit hjerte smiler du blidt uanset de omstændigheder, du befinder dig i.

Der vil være fred fra hovedets krone til tæerne, og fred vil gå foran dig, uanset hvor du går. Den kommer ind i et rum, før du går ind i det med en krop, og de, der er ved at blive følsomme, vil spekulere på, hvem der er kommet ind til dem. Og nogle vil endda sige, "Se, jeg tror, at Kristus er kommet til middag."

Og du vil være den ene, for det er den du er - evigt Kristus.